FEDERACIÓ DE COMITES POBLE CATALÀ

Inscripció individual
al Cens Nacional del Poble Català

Per preparar l'autodeterminació del nostre Poble desde la pròpia societat civil, per plantejar el cas de la Nació catalana a la Comunitat internacional i per organitzar consultes o eleccions sense les interferències dels sistemes electorals que d'altres estats han establert en el nostre territori, ja s'ha obert el Cens Nacional del Poble Català.

Convidem totes les persones membres de la Nació catalana, per origen o per adopció, i que no es consideren membres d'una altra nació a fer-nos arribar la butlleta d'inscripció individual degudament emplenada.

Ja està oberta la inscripció en línia

Responent a la nostra vocació de servei públic, ja és possible formalitzar les inscripcions on-line, directament des d'aquesta pàgina. Ens hem associat als experts més qualificats perquè la transmissió electrònica del formulari sigui plenament segura i confidencial.

Com fins ara el Cens restarà obert a tots els membres de la Nació catalana del món, sense discriminació d'origen, lloc de residència, ideologia, o llengua habitual.

 

Els documents publicats en aquest lloc web es poden reproduir i difondre, a condició de citar-ne l’origen i que es reprodueixi el document complert.